Keresés eredménye

Típusa:
összetett keresés
Keresési paraméterek:
István Altorjay, MD | szakcikk |

<< < 1 > >>
11 találat 1 oldalon - ebből zárolt tartalom 11 db

A zárolt tartalmakat csak bejelentkezett felhasználók tekinthetik meg!

Bevezető gondolatok

Szerző: Altorjay István dr.1
1főszerkesztő

Ne pudeas quae nescieris te velle doceri.
(Cato) ...

Bevezető gondolatok

Scientia nihil aliud est quam veritatis imago.
(Vergilius) ...

Bevezető gondolatok

Kedves kollégák, kedves barátaink!

Az új esztendő remélhetőleg megújulást fog jelenteni számos területen. A közelmúltban nagy sikerrel zajlott le a 23. Budapesti Gasztroenterológiai Továbbképző Konferencia, amelynek főszervezője hagyományosan Tulassay akadémikus úr. Ezúttal is sikerült izgalmas témákat a műsorra tűzni, a technikai újdonságok – pl. az endoszkópos bariátriai sebészet lehetőségei – ...

Bevezető gondolatok

Kedves kollégák, kedves barátaink!
Dear Colleagues and Friends!
 ...

Bevezető gondolatok

Kedves kollégák, kedves barátaink!

Dear Colleagues and Friends!...

Bevezető gondolatok

Kedves kollégák, kedves barátaink!
Dear Colleagues and Friends!...

100 éves Varró Vince professzor

 

 

Kedves kollégák, kedves barátaink!

Nagy örömmel és meghatottsággal kezdem ezeket a sorokat, hiszen egészen rendkívüli eseményre, évfordulóra készül a magyar orvostársadalom és a magyar gasztroenterológus-­közösség: a napokban ünnepli 100. születésnapját Varró Vince professzor úr, a tápcsatorna betegségeinek kiemelkedő hazai és a nemzetközi szaktekintélye, az 1976-os budapesti Gasztroenterológiai...

A fejlődés folytatódik

Sikeres esztendőt tudhatunk magunk mögött és optimistán vágunk bele a Magyar Gasztroenterológiai Társaság önálló folyóirata következő évfolyamának....


<< < 1 > >>
11 találat 1 oldalon - ebből zárolt tartalom 11 db

A zárolt tartalmakat csak bejelentkezett felhasználók tekinthetik meg!

Részletes kereső

Oldal neve: Gastronews
Keresési kulcsszó:
Keresés az alábbiakban:





Szakcikk is:
Rovat:













Szakterület:
Lapszámok:
Megjelenési dátum:
-tól
-ig

Szerzői útmutató