Felhasználási feltételek

 

A regisztráció révén a regisztráló elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat végigolvasta-e vagy sem. A használati feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól.

 

A www.olo.hu weboldal a Promenade Publishing House Kft. által létrehozott és üzemeltetett zárt, orvosok számára szakmai információkat szolgáltató portál, amelyre csak orvosok, egészségügyi szakemberek regisztrációját fogadjuk el.

 

Szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A kérdőívben szereplő adatok megadása azért szükséges, mert weboldalunkon olyan információk találhatóak, amelyek kizárólag orvosoknak szólnak, azokat laikusok, betegek nem tekinthetik meg. A regisztráció által, a felhasználási feltételek elfogadásával a regisztráló nyilatkozatot tesz arról, hogy orvos. A fenti nyilatkozat csak és kizárólag a pecsétszám megadásával teljes, melyre annak érdekében van szükség, hogy biztosíthassuk, csak a megfelelő szakemberek jutnak hozzá a portálon található orvos-szakmai információkhoz valamint, hogy az oldalunkon szerzett kreditpontokat jóváírhassuk Önnek. Az orvos felhasználó a regisztráció során megadott egyedi azonosítót és az ehhez tartozó jelszót nem adhatja meg laikus (nem orvos) felhasználónak.


Adatvédelemi nyilatkozat

 

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. A regisztrációs adatokat, a regisztrációt követően azonnal véglegesítjük.

 

A adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek illetve az ezt módosító 2003. évi XCVII. törvénynek és a szintén ezt módosító 2007. évi XCIV. törvénynek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvényben illetve az ezt módosító 2003. évi XLVIII. törvényben és a szintén ezt módosító 2005. évi XIX. törvényben végül pedig a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. A tulajdonosa által nem szándékosan közölt egyéni adatot nem őrizzük meg, és nem adjuk tovább.

 

A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt tulajdonosa a rendelkezésünkre bocsátotta. Az adatokat más célra történő felhasználás céljából senkinek, semmikor nem adjuk tovább. Felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra. A Promenade Publishing House Kft. az általa őrzött magántermészetű adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról, és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását. A www.olo.hu weboldal tartalmaz linkeket más oldalakra is, a Promenade Publishing House Kft. azonban nem felelős ezen Internet oldalak adatkezelési eljárásmódjáért, illetve tartalmáért.


Regisztrációs feltételek

 

A regisztrációval a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott e-mail címet a Promenade Publishing House Kft. tudományos-, orvosi- és gyógyszerészi információátadás, továbbképző tanfolyamokról történő tájékoztatás, kapcsolattartás, marketing megkeresések, piackutatás és tájékoztatás céljára felhasználja és ennek keretében saját, valamint üzleti partnerei kereskedelmi jellegű információit, ajánlatait, tájékoztatóit és más hasonló anyagait elektronikus úton Önnek eljuttassa. A megadott információkból ezen kívül statisztikai adatokat nyerhetünk, melyek segítségével szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább. A regisztrációval a felhasználó tudomásul veszi azt, hogy (a) az adatszolgáltatás önkéntes; (b) az adatkezelés jogalapja az Ön kifejezett és tájékozott hozzájárulása; (c) az adatkezelés a www.olo.hu weboldal adatvédelmi nyilatkozatának megfelelően történik; (d) e-mail címének fenti célokra történő felhasználásához adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja a Promenade Publishing House Kft. számára bármilyen módon eljuttatott lemondás vagy a hírlevelekben elhelyezett „leiratkozás” link segítségével. 

Szerzői útmutató